Konfigurasjon

Her er det mulig å se eller endre:

• Hvilke organisasjonstyper som finnes.
  • Hvilke organtyper som er tilknyttet de forskjellige organisasjonstypene.
  • Hvilke roller/verv som er tilknyttet de forskjellige organene eller organisasjonstypene.

Organisasjonstyper

Hvis man klikker på «Organisasjonstyper» øverst på siden, vil man få opp en liste over de forskjellige organisasjonstypene som eksisterer.

Her kan man klikke på blyant ikonet dersom man har lyst til å endre på en eksisterende organisasjonstype.
Eller man kan klikke på «Ny organisasjonstype» for å opprette en ny organisasjonstype.

Da vil man få opp et skjema man kan fylle ut for å opprette eller endre en organisasjonstype.
Dersom du trenger hjelp til å lage en ny organisasjonstype, kan du lese mer her.

Organtyper

Hvis man klikker på «Organtyper» øverst på siden , vil man få opp en liste over de forskjellige organtypene som eksisterer, og hvilke organisasjonstyper de er tilgjengelige for.

Her kan man klikke på blyant ikonet dersom man har lyst til å endre på en eksisterende organtype.
Eller man kan klikke på «Ny organtype» for å opprette en ny organtype.

Da vil man få opp et skjema man kan fylle ut for å opprette eller endre en organtype.
Dersom du trenger hjelp til å lage en ny organtype, kan du lese mer her.

Roller og verv

Hvis man klikker på «Roller og verv» øverst på siden, vil man få opp en liste over hvilke roller og verv som eksisterer i organisasjonen, samt hvilke organ- eller organisasjonstyper de er tilgjengelige for.

Her kan man klikke på blyant ikonet dersom man har lyst til å endre på en eksisterende rolle.
Eller man kan klikke på «Ny rolletittel» for å opprette en ny rolle.

Da vil man få opp et skjema man kan fylle ut for å opprette eller endre en rolle.
Dersom du trenger hjelp til å lage en ny rolle, kan du lese mer her.