Skip to content Skip to footer

Kreditering av faktura

Kreditering eller angre kreditering påvirker ikke medlemskapet til medlemmet. Hvis man angrer kreditering for et medlem som er meldt ut, vil ikke det melde inn igjen medlemmet, og kreditering vil ikke melde ut et medlem.

Kreditering av faktura betyr å ettergi hele beløpet på fakturaen, og sette til null, og brukes i tilfeller der det har skjedd en feil med faktura. For fakturaer som er feilaktig kreditert vil det være mulig å angre kreditering.

Kreditering og angre kreditering fra medlemsboks

Kreditering av faktura er en funksjon for å kreditere faktura, for eksempel i tilfeller hvor det har blitt opprettet for mange fakturaer, eller hvor historiske problemer gjør at medlemmet har utestående faktura.

Angre kreditering er en funksjon som lar deg angre kreditering av en faktura, slik at det for eksempel går an å registrere innbetaling på et medlem som har meldt seg ut, men betalt medlemskapet sitt, eller har fått faktura kreditert i forbindelse med fornying og betaling kom inn sent og skal registreres i etterkant av kreditering.

Kreditering av faktura for medlemmer finner du ved å gå inn på medlemmet som har en faktura som skal krediteres, det er et valg i Endre medlemskap-boksen.

Du vil bli bedt om å bekrefte valget ditt før kreditering eller angre kreditering gjennomføres.

Kreditering og angre kreditering av enkeltfaktura

Superbrukere har tilgang til å kreditere, eller angre kreditering, for den enkelte faktura, ved å gå inn på Økonomi -> Fakturaer, hvor det er en oversikt over alle faktura som er sendt ut. På ubetalte faktura kommer det opp et valg om å kreditere faktura, for krediterte faktura er det et valg om å angre kreditering, som vil gjøre det mulig å betale fakturaen igjen. Også her blir du bedt om å bekrefte ditt valg om kreditering.

Det er ikkje lagt inn nokre innspel endå

Legg til innspel

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *