Nettsideinnstillinger (klassisk grensesnitt)

På nettsideinnstillingene fra administrator kan du velge hvilken logo som vises i klassisk grensesnitt, og justere tilgjengeligheten til nytt grensesnitt for brukere av deres HyperSys. Denne siden hadde en del flere valg tidligere, disse er flyttet til siden ‘Nettsidetilpasning‘ i nytt grensesnitt.

Systemlogo

Her kan du legge til en logo som vises øverst i venstre hjørne i klassisk grensesnitt. Vi anbefaler PNG-filer med transparent bakgrunn for best resultat.

Topplinje i klassisk grensesnitt med systemlogo

Merk! Logoen dere legger til her vil kun vises i klassisk grensesnitt, logo i nytt grensesnitt og på innloggingskjerm må legges til i nettsidetilpasningene i nytt grensesnitt.

Nytt brukergrensesnitt

Her kan du justere hvem som har tilgang til nytt brukergrensesnitt. Du kan enten skru nytt brukergrensesnitt av, gjøre det til standard for alle brukere, eller la det være tilgjengelig etter forespørsel.

Tilbakestill

Hvis du får et behov for å tilbakestille innstillingene i klassisk grensesnitt kan du huke av boksen ’tilbakestill’ og klikke lagre. Da fjernes systemlogo, og nytt grensesnitt slås av. Bakgrunnsbilde, tekst og logo på innloggingsiden forblir det samme, dersom du vil tilbakestille dette må du gjøre det fra nettsidetilpasningene nytt grensesnitt.