Opprop på arrangement

Når et arrangement har startet, er det vanlig å ta et opprop på om alle deltakere er tilstede.

For å ta opprop, gå inn på arrangementet du er ansvarlig for og klikk på Opprop i menyen til høyre.

På det nye vinduet, trykk på .

Her vil dere se deltakere som er påmeldt på arrangementet. Midt på siden er det valg for deltakelse:

Tilstades: Personen er på stedet
Ikke tilstades: Personen er ikke på stedet
Gyldig fravær: Personen har meldt fraværet sitt

Status på oppropet vil lagres fra de tre valgene og kan endres når som helst.

Det er mulig å ha flere opprop for samme arrangement ved å gå gjennom stegene ovenfor på nytt.