Påmelding til arrangement uten bruker i Hypersys

Påmelding til arrangement i Hypersys krever ikke nødvendigvis en bruker i systemet. Når en person skal melde seg på arrangement kan det gjøres ved å gi en offentlig lenke til personen, og arrangementet har Åpen påmelding som aktivt valg. For navigasjon kan du leser her.

Når personen har klikket inn på lenken, kan de melde seg inn hvor det står Meld på

Det må velges hvilken rolletype de skal melde seg på med.
Ved å klikke på en rolletype, vil man få utfylling av skjema til påmelding.

MERK: Påkrevde felter som har stjerne i seg må fylles ut.

Når feltene er fylt ut, og boksen for bekreftelse er huket av, kan de trykke  for å fullføre påmelding.
En bruker opprettes i Hypersys uten medlemskap og personen er påmeldt.