Problemer med faktura

Enkelte handlinger i HyperSys kan føre til problemer med faktura for medlemskap. Dette kan igjen føre til at reskontro ikke kan balanseres, og at medlemskapet ikke kan markeres som betalt.

Verktøy for å håndtere slike tilfeller er samlet under punktet «Problemer med faktura» i detaljvisningen for medlemskap. Dette punktet vil kun dukke opp hvis HyperSys legger merke til problemer med fakturaen som kan rettes ved hjelp av disse verktøyene

Ved å klikke på knappen for et av verktøyene vil man komme videre til en side som beskriver problemet nærmere, og som forklarer hva som vil skje når man klikker for å rette opp i problemet.

Eksempel på andre steg i håndtering av fakturafeil

Feil fakturadato

Hvis man registrerer en betaling med betalingsdato før fakturadato vil ikke reskontroen klare å knytte betalingen til fakturaen. I slike tilfeller vil man få opp valg om å håndtere fakturadato, som vil endre fakturadatoen til før siste betalingsdato.