Rader som trenger handling

Ved medlemslisteopplasting vil dere få en melding i Hypersys med status for opplasting.
I denne artikkelen viser vi hvordan man håndterer opplastingen med status Krever handling.

Fra e-post/melding

Fra meldingen, trykker dere på «se her» som er ei lenke til behandling av opplasting.

Fra Hypersys

Se om du har organisasjonen aktiv som opplasting skal være på.
Gå til Medlemskap -> Last opp.
På høyre hjørnet vil dere være en knapp for tidligere opplastinger.
Så velger du opplasting som har status Krever handling og gå på Detaljer.

Håndtering av medlemmene

Det vil komme opp et vindu med liste som krever handling.

På Nye medlemmer: Dette er en liste over alle de nye medlemmene i den opplastede listen. Du trenger ikke gjøre noe med disse.
På Mulige duplikater: Denne siden viser mulige duplikater i filen du lastet opp. Du må velge hva som skal gjøres for disse radene før du kan importere filen.
På Duplikat: Denne siden viser duplikater i den opplastede filen. Dersom du trykker på Vis detaljer, vil du få mulighet til å manuelt velge hvilke felter som skal skrives til HyperSys. Når du bekrefter vil alle i den opplastede filen bli ansett for å være nyere enn eksisterende data i HyperSys, og vil overskrive disse.

Mulige duplikater

Her vil man få opp informasjon med brukere som har ligget tidligere og systemet har funnet noe informasjon som kan være lik med opplastingen.

Ved å velge et av brukere som er for den ene medlemmet, kan du på Medlemsdetaljer krysse av hvilke informasjon skal lagres.

Om det er ønskelig med nytt medlem, kryss av på Ikke duplikat. Et nytt medlem vil bli opprettet
Etter å ha trykket på Lagre, vil medlemmet flyttes over til Nye medlemmer.

Når man håndterer listen igjen, vil ikke medlemmet dukke opp igjen.

Ved lagring, vil vinduet for medlemmet lukkes og informasjonen lagres. Opplastingen vil ikke skje før Bekreft knappen er trykket.

Ved å ha gått igjennom opplasting, kan man da trykke på Bekreft for å fullføre opplasting.