Statistikk

Statistikksiden er tilgjengelig under Medlemskap, og kan brukes til sammenligne antall aktive og betalende medlemmer fra år til år.

På siden kan du velge å se graf eller tabell. Man velger graf eller tabell ved å klikke seg inn på Grafer eller Tabell.

Du kan også velge hvilket år man vil sammenligne tall med ved å klikke på årstallene øverst på siden og velge ett annet år.

Statistikksiden er tilgjengelig for både sentralleddet og lokallag, lag får bare tilgang til statistikk for sitt lag.

Statistikksiden er under utvikling, og vi tar gjerne tilbakemeldinger på statistikk dere ønsker tilgjengelig fra denne siden.