Tjenestekostnad

Denne siden viser en oversikt over antall SMSer som er sendt på vegne av organisasjonen, samt eventuelle underorganisasjoner over en spesifisert tidsperiode.
Tallene oppdateres hver natt.

Denne listen kan man filtrere ved hjelp av valgene på toppen av siden.
Man kan enten velge et spesifikt år, eller sette en egendefinert periode.

Det er i tillegg mulig å endre hvor mange linjer som skal vises i listen ved hjelp av paginerings-valget.

Hvis det er flere treff enn antall linjer som er satt, kan man bruke knappene i bunnen for å bla mellom sidene.

Linjen som heter «Ukjent» viser antall SMSer som har blitt sendt på vegne av organisasjonen, men som ikke har blitt gjort rede for i HyperSys.
Dette kan for eksempel være fakturaer som har blitt sendt gjennom test-systemet, tofaktor-koder eller SMSer som Unicornis har sendt utenfor HyperSys.

Laste ned rapporten

For å laste ned rapporten, trykk på en av de to knappene som finnes rett over listen.

Ved å trykke på CSV-knappen får man all dataen i en tekstfil med kommaseparering.
Ved å trykke på Excel-knappen får man dataen i et regneark i .xlsx-format.

Oppdatering av data

Rapporten blir oppdatert nattlig.