Organisasjon

En organisasjon i HyperSys er alt fra sentralleddet til underorganisasjoner, så fra sentralt til lokallag. Sentralleddet og underorganisasjonene har alle hver sin organisasjonsprofil hvor informasjon som adresse, styre og organisasjonsnummer er tilgjengelig.

For å sette opp en underorganisasjon må man ha en organisasjonstype som passer til den underorganisasjonen man skal opprette. En organisasjonstype er for eksempel fylkeslag eller lokallag. Man kan selv konfigurere hvilke organisasjonstyper man ønsker, les mer om det her. Les mer om oppretting av underorganisasjon her.

Plassering av medlemmer kan gjøres manuelt eller ved automatisk tilordning. Når man setter opp automatisk tilordning vil medlemmet automatisk settes i lokallaget eller fylkeslaget vedkommende tilhører.