Etiketter

Fra medlemslisten kan du laste ned etiketter til utskrift. Systemet støtter flere ulike etikettmaler.

For å laste ned etiketter til utskrift går du til medlemslisten, gjør ønsket utvalg, og trykker deretter på «Last ned». Det vil da dukke opp et nytt vindu, hvor du velger «Etiketter».

Når etiketter er valgt, vil det komme et nytt vindu hvor du velger hvilken mal du vil bruke. Etter at mal er valgt, trykker du på «Send inn», da vil du få tilsendt en lenke til PDF-fil med etikettene på e-post.