Faktura

Fakturaer opprettes av HyperSys ved innmelding eller fornying av medlemskap.

Merk at fakturaen ikke vil bli sendt automatisk med mindre du huker av valget for utsending ved innmeldingstidspunkt.

Du har også mulighet for å sende faktura via profilen til det aktuelle medlemmet.

Det er i tillegg mulig å sende flere fakturaer samtidig via medlemslisten.
Dette gjøres ved å huke av linjene man ønsker å behandle, deretter klikke på «Fakturahåndtering» knappen.

Herfra kan man enten sende fakturaene på epost, laste de ned som pdf eller endre forfallsdato.

Redigering av fakturamal

Fakturamalen er oppsettet på fakturaen.
Info om betaling ligger alltid i bunnen, men teksten øverst på siden må tilpassest ved utsending til nye medlemmer, årlig faktura eller purring.

Redigering av fakturamaler gjøres via Medlemskap -> Kontingent og oppsett
I oversikten over medlemskategorier kan man klikke seg inn på de enkelte medlemstypene.

Om man så klikker på feltet «standardtekst» kommer det opp en boks hvor man kan velge mellom eksisterende standardtekster, endre på de, eller lage en ny fakturatekst.