Hvordan: Endre organisasjon

Om medlemmet har flyttet eller skal bytte lokallag av andre årsaker kan dere bytte organisasjon vedkommende tilhører med denne fremgangsmåten:

På brukerprofilen, går dere til Medlemskap-boksen og trykker på for gjeldende medlemskapet og .
Under Handlinger trykker dere på Endre organisasjon.

I vinduet dere velger hvilken organisasjon medlemmet skal være i.

Dersom valget er Nei: Når Automatisk tilordning er slått på, vil ikke medlemskapet påvirkes av tilordningen.
Dersom valget er Ja: Når Automatisk tilordning er slått på, vil medlemskapet flyttes til det lokallaget tilordning er satt opp.

Mer om Automatisk tilordning kan dere lese her.

Dersom valget er
A) Endre nåværende medlemskap: Medlemskapet flyttes til nytt lokallag uten noen endringer. Vil endre lokallaget for hele året.
B) Flytt med bevaring av historikk: Vil dele medlemskap i to. Fram til dagens dato vil personen ha et medlemskap som er i lokallaget han/hun er i nå, og fra i morgen av og ut året er personen i det nye laget.

Til slutt velger det grunnen medlemmet skal flyttes.