Innlogging til HyperSys

Førstegangsbruk av HyperSys

Første gang man skal logge seg inn i HyperSys må man gjøre følgende:

• Klikk Glemt passord
  • Skriv inn din e-postadresse og klikk Send nytt passord
  • Du vil så få tilsendt en e-post med en lenke for å sette opp ny passord
  • Klikk på logg inn øverst i høyre hjørne dersom du ikke blir videreført direkte til innloggingssiden
  • Logg inn med din e-post/medlemsnummer og passordet du har laget

Bruk e-postadresse som er registrert på brukeren. Dersom du er usikker hvilken e-post er brukt på brukeren, kontakt sentralleddet.