Innmeldingsskjema

Legge inn medlem (via Hypersys)

For å legge inn medlem i Hypersys må det gjøres via innmeldingsskjema. Dere finner det under Medlemskap -> Legg til

For å legge inn bruker uten medlemskap gå til Administrasjon →Ny bruker for mer informasjon.

Det fundamentale innmeldingsskjemaet består av Medlemskapstype, Navn, Adresse, Kjønn, E-post, Fødselsdato og Telefonnummer.
Det kan og legges et felt for en spesifikk organisasjon i Rediger innmeldingsskjema. Det brukes via sentralleddet.

Vanligvis legges medlemmet til i den organisasjonen dere jobber fra. Dersom det er fra et underorganisasjon, blir vedkommende meldt inn i den delen av organisasjonen.

Før innmeldingen sendes, kommer dere til en side om velkomstepost og faktura-pdf skal følges med til den påmeldte.
Etter at dere har sendt inn, er medlemmet opprettet.
Dere vil komme til en side for å bekrefte startdato og medlemskapstype. Dersom alt stemmer, klikk på Lagre.

Legge inn medlem (via nettside)

Det er og mulig at folk kan komme inn på nettsiden deres for å melde seg inn som kobles sammen til Hypersys. Det brukes via innbyggingskode fra Rediger innmeldingsskjema.

Dere gjør følgende:

• Gå til Medlemskap – Rediger innmeldingsskjema
  • Under Handlinger trykker dere på Vis innbyggingskode

Dere kopierer koden og setter det i deres nettside. Dere kan tilpasse nettsiden deres for innmeldingsskjema, eller endre på størrelse i koden fra Hypersys.
Når det er klart, kan personer melde seg fra nettsiden og blir lagt til automatisk i medlemsregisteret.
Etter påmelding vil medlemmene motta en tilbakemelding med velkomst, plassering av lokallaget og fakturainformasjon som Kontonummer, beløp og KID.

Mer om medlemskap, kan dere ser her.