Påmelding til arrangement

Invitasjoner og arrangementer som er åpne for brukeren dukker opp under “Kommende Arrangementer” i Dashboardet.

Etter du har gått inn på selve arrangementet har du mulighet til å melde deg på ved å trykke på “Meld på her” knappen.

Da vil du bli ført videre til påmeldingsskjemaet.

Her svarer man på eventuelle påmeldingsspørsmål før man avslutter ved å klikke på “Meld på“.
Felter merket med stjerne-ikon(*) er påkrevde felter.

Se egen påmelding

Etter man har meldt seg på et arrangement har man mulighet til å se sin egen påmelding.
Dette gjøres ved å trykke på “Min påmelding” inne på arrangementsiden.

Her kan man altså se:

• Arrangementrolle
  • Status
    • Godkjent, automatisk godkjent, venter eller trukket tilbake (avmeldt)
  • Påmeldingsdato
  • Medlemskapsstatus
  • Personalia
  • Påmeldingsspørsmål

For å melde av, kan dere trykke på rød knappen Meld av.

Rediger påmelding

Dersom det har vært endringer hvor påmeldingsvalg må endres, kan det gjøres for sin egen påmelding og andres sin (dersom vervet for arrangementet har oppdateringstilgang).

For å endre sin egen påmelding, går du på Min påmelding

Nederst vil du se knappen med Rediger påmelding og kan da redigere på påmeldingsvalget og skrive inn en kommentar.

For å endre andre sine påmelding, går du på Deltakere

På deltakerlisten kan du trykke på en av deltakere for å få fram et ny vindu med påmeldingen. Nederst vil du se knappen med Rediger påmelding og kan da redigere på påmeldingsvalget og skrive inn en kommentar.