Redigering av SMS-respons

HyperSys lar deg redigere svar-meldinger som sendes i respons til meldinger sendt inn til organisasjonen, som for eksempel kvittering på mottatt innmelding, eller melding om mottatt betaling. Dette verktøyet er tilgjengelig via Administrator -> SMS-konfigurasjon -> Svarmeldinger.

Når du trykker på «Trykk her» kommer du til en ny side hvor du kan redigere SMS-svar. Her kan det settes opp svar til ulike typer SMS, på bildet under er det svar på ulike scenarier ved innmelding via SMS. For hver tekstboks vil det stå tilgjengelige flettefelt til høyre (dersom det er noen), sammen med lagre-knappen.

Låste SMS-svar

Det er ikke alle SMS-svar som kan redigeres på grunn av tekniske begrensninger, og de dukker derfor ikke opp i listen.