Administrator

Administratorsiden i HyperSys (Skjoldet) gir tilgang til å endre innstillinger som påvirker hele systemet.
Siden er kun tilgjengelig for superbrukere.

Her får man også tilgang til enkelte verktøy som ikke er knyttet til ett konkret medlem eller en organisasjon.

Innstillinger og dynamiske data

Systemvalg

Her kan man endre innstillinger som påvirker oppførselen til HyperSys,
f.eks om ikke kontaktbare personer skal vises i lister, eller hvor mange feilede innloggingsforsøk man får før en konto låses.
Mer informasjon om systeminnstillinger.

Brukerinnstillinger

Her kan man sette egendefinerte innstillinger og dynamiske data for personer, som f.eks hvordan personen vil motta e-post.
Disse kan brukes til filtrering i medlems- og aktørlisten.
Mer informasjon om brukerinnstillinger.

Organisasjonsinnstillinger

Her kan man sette egendefinerte innstillinger og dynamiske data for organisasjoner, f.eks om underorganisasjoner kan legge inn sine egne bankkontoer for betalinger.
Mer informasjon om organisasjonsinnstillinger.

Innstillinger for personvern og sikkerhet

Dette er innstillinger for å styre ulike elementer knyttet til personvern og sikkerhet i systemet, som f.eks har man mulighet for å skru på to-faktor-innlogging med SMS.
Mer informasjon om personvern- og sikkerhetsinnstillinger.

Nettsideinnstillinger

Her har man mulighet til å endre innstillinger som påvirker hvordan startsiden til organisasjonen ser ut.
F.eks kan man endre eller legge til logo for organisasjonen eller bakgrunnsbilde på startsiden deres.
Mer informasjon om nettsideinnstillinger.

Verktøy

Ny Bruker

Dette er et verktøy for å lage nye brukere uten medlemskap.
Her kan du lære hvordan man oppretter en ny bruker.

Opprett ikke-personlig aktør

Verktøy for å opprette ikke-personlige aktører.

Superbrukere

Her er liste på nåværende superbrukere i systemet.

Les mer om Superbrukere.

Slå sammen brukere

Her får man opp en liste over mulige duplikatbrukere og man får da mulighet til å slå sammen disse.
Les mer om hvordan man slår sammen brukere.

Anonymiser aktører

Dette verktøyet lar deg anonymisere personinfo for medlemmer og andre aktører i systemet.
Anonymisering vil ofte bli brukt en tid etter at et medlem har meldt seg ut.
Dette er hvordan man anonymiserer brukere.

Logg

Klikker man seg inn her, vil man få opp en logg over hendelser som har skjedd i systemet.
F.eks kan man se når en bruker har logget seg inn og gjort endringer.
Les mer om loggen.

Kontaktbare problemliste

Visse utmeldingsårsaker setter medlemmet som ikke-kontaktbart. Denne listen viser medlemskap som er avsluttet med disse årsakene, men som fremdeles er kontaktbare
Mer informasjon om problemlisten.

Lokalkontingent problemliste

Noen organisasjoner tillater at underorganisasjoner kan opprette lokal kontingent som legges på sentral kontingent ved fakturering. Denne listen viser organisasjoner som muligens har spesifisert en lokal kontingent, men som ikke har satt under-kontingent for alle aktive kategorier.                                     Mer informasjon om kontingentfordeling.

Verv-dato problemliste

Denne listen viser roller som har feilaktige datoer, som f.eks. at sluttdato er før startdato.
Mer informasjon om problemlisten.

Trøbbelliste med AvtaleGiro-avtaler for donasjon uten betalingsplan

For at en person skal kunne trekkes automatisk gjennom AvtaleGiro må de ha en betalingsplan knyttet til AvtaleGiro-avtalen.
Her kan man se og korrigére AvtaleGiro-avtaler for donasjon som mangler betalingsplan.
Mer informasjon om trøbbellisten.

Skatterapport for donasjoner

Her kan man laste ned skatterapport og adresseliste for donasjoner i løpet av et år.
Denne skatterapporten vil kun inneholde aktører som har donert mer enn et satt beløp i løpet av det valgte året.
Mer informasjon om skatterapporten.

Fakturaer og avregninger

Denne siden viser en liste over fakturaer og avregninger mellom organisasjonen din og Unicornis.
Mer informasjon om fakturaer og avregninger.

SMS-konfigurasjon

Her kan man konfigurere tjenester som SMS-innmelding, oppdatering av brukerdata via SMS eller lignende.
Mer informasjon om SMS-konfigurasjon.

Dokumenter/signerings-konfigurasjon

Konfigurasjon av dokumenter og signering.
Mer informasjon om dokument-konfigurasjon.

Dynamisk skjema

Her kan man konfigurere dynamiske skjema.

Administrer domener

En sjekkliste på oppsett av domenene som brukes for å sende e-post fra HyperSys.

Mer informasjon om administrer domener.

Håndtere aktive land

Håndter hvilke land som er aktive i HyperSys. Nyttig dersom man har medlemmer med bostedsadresse som ikke er i Norge.