Utmeldingsoppsett

Det er ganger hvor medlemmet vil melde seg ut og det kan være ulike begrunnelser for hvorfor de vil melde seg ut.
Med utmeldingsoppsett kan dere administrere hvilke utmeldingsårsaker som skal brukes, og hvilke utmeldingsårsaker som skal føre til at medlemmet automatisk settes til ikke-kontaktbar.

Må ha sentralledd som aktiv organisasjon.

Administrering

For å se utmeldingsårsakene kan dere finne dette under → → .

Der kan dere se alle innlagte utmeldingsårsaker med status Aktive/Inaktive:

Om dere ønsker at utmeldingsårsak skal føre til at medlemmet automatisk settes til ikke-kontaktbar; trykk på skyveknapp for å aktivere. Knappen skal nå være med status Ja. Listen viser også hvor mange ganger en utmeldingsårsak har blitt brukt inneværende år og totalt. Sist kan dere velge om utmeldingsårsaken skal være aktiv eller ikke.
Alle årsakene som settes som Inaktiv, vil havne i Inaktive utmeldingsårsaker oversikt under.

Aktive utmeldingsårsaker er tilgjengelig ved utmelding av medlem via profilen eller medlemsliste.

Opprett utmeldingsårsak

Trykk på  og der kan dere definere utmeldingsårsak.

Avslutt med Opprett utmeldingsårsak.