Kontaktbar/ikke kontaktbar

Du kan merke et medlem som ikke kontaktbar, og HyperSys vil da nekte å sende ut e-post, SMS og lignende til personen.

Som standard er alle medlemmer kontaktbare, men i visse tilfeller vil man merke at en person skal ligge i systemet men ikke kunne kontaktes. Eksempel på dette er et medlem som melder seg ut men har betalt for medlemskap ut året, en person som har hatt verv og man vil beholde i systemet men er død og lignende.

Merk at selv om HyperSys aldri vil sende meldinger til en person som er merket som “Ikke kontaktbar”, så kan informasjon om telefonnummer, adresse og lignende fortsatt hentes ut i lister.

Personalia

Fra personalia til medlemmet, kan dere enkelt endre status på Kontaktbar ved å trykke på Ja
Så vil endringsvinduet komme fram og fra nedtrykksmenyen kan dere endre det til Nei

Fullfør statusendring med

Utmelding

Ved utmelding av et medlem, velg utmeldingstype og årsak. Nederst kan dere krysse av på Medlemmet ønsker ikke å bli kontaktet av organisasjonen.

Etter å ha trykket på Meld ut, vil vinduet oppsummere handlingen dere gjorde.

Når personen blir satt som ikke-kontaktbar og sjekker profilen til medlemmet neste gang, vil et varsel komme fram øverst med:

Jobbe med listene

I listene er det vanlig å ikke ha med ikke kontaktbare medlemmer. Dersom det er behov, kan det endres.

Ved å gå på Administrator → Systeminstillinger i første valget står “Vis ikke kontaktbare personer i lister” med standardvalg Nei.

Med standardvalg Ja vil ikke kontaktbare komme fram som et filter i medlemslisten.