Skip to content Skip to footer

Fakturaoversikt (fakturaer til medlemmer)

Under Økonomi > Fakturaer til medlemmer er det oversikt over faktura sendt fra organisasjonen til medlemmer. Dette er en nyttig plsas å få oversikt over faktura som skal jobbes med – for eksempel delbetalte eller ubetalte faktura.

Denne sida vil i løpet av den neste tida få flere funksjoner, og bli stedet hvor man gjør fakturaoppfølging.

Øverst på siden er det oppsummering av de mest vanlige statusene som delvis betalt, ubetalt, kreditert og ferdig betalt.

Filtrering og informasjon

Man kan legge til filter ved å gå på «Velg kolonner og filtre». I tillegg kan man raskt endre til å se hovedgrupperinger som «Ubetalt» ved å trykke på det i overskriftlinja.

Detaljvisning av faktura

Ved å trykke på en faktura, vises detaljene for faktura som fakturalinjer, når den ble sendt og lignende. Her er det også mulig å gjøre handlinger som å legge inn betaling på en faktura, krediterre faktura og mer.

NB! Dersom det allerede er lagt inn betalinger i systemet, bør du bruke verktøyet Liste over betalinger

Visning av faktura versus fakturastatus i medlemsliste

Mange er vant til å jobbe med faktura fra medlemslista. HyperSys vil sakte men sikkert flytte en del vanlige oppgaver ut i Økonomi-sidene, slik at man enklere får oversikt oversikt over faktura til oppfølging og ikke medlemskontingent til oppfølging – noe som er nyttig for mange som fakturerer medlemmer for andre ting enn kun medlemskap og tilfeller der en faktura gjelder flere personer (familie).

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.