Skip to content Skip to footer

Framheva filer

For å aktivere Framheva filer, kontakt Unicornis.

Framheva filer er modul for filer som er synlig til alle brukere som har medlemskap i organisasjonen

Ved å sette mappen som fremheva, velger man å gjøre alt av mappens innhold tilgjengelig for alle brukere med medlemskap.
Dette vil overstyre tilgangskontrollen for hver enkelt fil og undermapper i denne mappen. Les mer om filarkiv her.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *