Endringslogg i februar 2019

Dette skjedde i februar

I januar har vi jobbet med fornying til nytt år. I tillegg har vi rullet ut mindre feilrettinger og forbedringer på blant annet familieprofilen, tilgangsoversikt og dynamiske skjema. En full liste over endringer finner dere nedenfor.

Brukerstøtte

I februar har vi besvart 749 saker på e-post. Gjennomsnittlig tid for førsterespons var 3 timer og 39 minutter, noe over vårt mål om å svare innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å lukke en sak var 27 timer.

Så langt i 2019 har vi besvart 1726 henvendelser på e-post.

Arrangement

• Lagt til delegasjonsfelt i registrer deltakere
  • Rettet feil på kolonner ved endring av påmeldingsvalg

Betalingsdata

• Fikset feil på sortering av betalingsdato

Dynamisk skjema

• Lagt til mulighet å fjerne valgtyper under Valg
  • Lagt til mulighet å forhåndsvise skjemaet

Faktura

• Rettet feil på fellesfaktura for familie som har fordelingsnøkkel

Familie

• Forbedret Reskontro knappen på familieprofilen hvor samlefaktura på Av = reskontrolenke for enkeltperson, samlefaktura på = reskontro på økonomiboks.
  • Forbedret medlemskapsliste på familieprofilen som sorterer på årstall og viser medlemskapstype.
  • Endret visning av navn på familieprofil
  • Rettet feil på oppdatering av familiemedlemmer fra familieprofilen

Innmeldingsskjema

• Rettet feil hvor deaktiverte kontingenttyper var tilgjengelig på innmeldingsskjema

Medlemskapsopplasting

• Endret på fil-formatet for medlemslistemalen til XLS

Medlemsliste

• Lagt til mulighet å laste ned PDF av medlemsliste med begrensning av kolonner

System

• Lagt til støtte “svar til” ved epostsending

Tilgang

• Fikset feil på tilgangssjekk for historiske medlemskap
  • Fikset feil for Medlemskapsoppsett med slettetilgang som ikke hadde mulighet å opprette nytt medlemskap fra brukerprofilen
  • Lagt til lenke til tilgangsmatrise fra brukerprofilen

Utmelding

• Lagt til mulighet for automatisk utmelding basert på betalingsstatus

Årsrapport

• Fjernet mulighet for årsrapportskjemaet skal kreve inn invitasjon