Forenklede rapporter

Forenklede rapporter gjør det lettere å finne duplikatbrukere, brukere med ugyldige felt, brukere med mer enn ett medlemskap, og medlemslister sortert på når medlemmer betalte sist. Forenklede rapporter gir en liste over brukere, og fra disse rapportene kan dere klikke dere inn på enkeltmedlemmer sin profil for å for eksempel legge til manglende informasjon. Merk at forenklede rapporter ikke gir mulighet til massehandlinger slik medlemslister gjør, men er et verktøy for å få oversikt. Forenklede rapporter kan lastes ned som excel-fil.

Forenklede rapporter er et verktøy som er laget særlig for lokallag, ettersom hovedorganisasjoner ofte vil ha så mange medlemmer at enkelte lister vil bruke lang tid på å genereres. For å kunne se lister som benytter seg av historisk data må tilgang til å se historisk data være satt til Ja.

Forenklede rapporter ligger under Medlemskap i hovedmenyen.

Forenklede rapporter er delt inn i de følgende fem grupperingene:
Finn duplikatbrukere gjør det enklere å finne duplikatbrukere (også kjent som dublettbrukere eller dubletter) ved å vise lister med brukere som deler fødselsdato, e-postadresse eller mobilnummer. Ved funn av duplikatbrukere kan dere søke disse opp i Slå sammen brukere for å håndtere duplikatene.
Brukere med ugyldige felt gir lister over brukere med ugyldig adresse, e-postadresse eller mobilnummer. Ved å klikke på en bruker, kommer dere til vedkommendes brukerprofil hvor dere kan se på informasjonen som er ugyldig og gjøre eventuelle endringer.
Brukerlister viser lister over brukere med mer enn ett medlemskap i år eller i fjor brukere uten gyldig fødselsdato, samlefakturamottakere og liste over aktører som mottar faktura for andre.
Medlemslister forenkler arbeidet med å finne medlemmer som ikke har betalt i år, men tidligere år. Her finner man også liste over nye medlemmer i år, som gir en god oversikt over hvem som har meldt seg inn og ikke har vært medlem tidligere.
Økonomilister vil gjøre det enklere å finne medlemmer som har balanserte reskontroer, men ubetalt medlemskap i år eller i fjor, i tillegg til å finne medlemmer som har betalt etter utmelding.