Hvordan: Legge til AvtaleGiro-avtale for medlemskap

1. Søk opp personen som skal ha medlemskap med AvtaleGiro og gå inn på profilen til personen.
  2. Under Medlemskap-boksen, ekspander  for å komme til Endre medlemskap
  3. I boksen trykk på Opprett AvtaleGiro-avtale. Her vil det komme opp en tekstboks med informasjon om AvtaleGiro og ulike måter man kan inngår en AvtaleGiro-avtale.
  4. Før en AvtaleGiro-avtale er aktiv må medlemmet signere avtalen. du kan se status på avtalen ved å gå inn på brukerprofil til medlemmet, og se under Medlemskap. Når AvtaleGiro er opprettet, men ikke signert vil det være markert med en gul prikk. Når avtalegiroen er gyldig og det kan trekkes penger over den har den en grønn prikk.
  5. Du kan få opp mer informasjon om avtalen ved å klikk på plusstegnet. Her vil du også få en link til digital signering som kan sendes til medlemmet. Dette gjøres  ved å kopiere linken som vises når du klikker på Detaljer om AvtaleGiro-avtale (eller høyreklikker på Nettbasert signering, og velger å kopiere linken).

Ting som kan oppstå:

Om knappen “Opprett AvtaleGiro-avtale” ikke finnes har din organisasjon mest sannsynlig ikke aktivert verktøy for avtalegiro. Dette finnes det mer informasjon om på sidene “Om AvtaleGiro” og “AvtaleGiro i HyperSys”.
Om det er en oransje runding betyr det at det er en inaktiv AvtaleGiro avtale knyttet til medlemmet.