Endre medlemskap

Her kan du endre informasjonen om et medlemskap, for eksempel hvilken organisasjon medlemskapet gjelder, hvilken kontingent medlemmet skal betale, og inn- og utmeldingsdato for medlemskapet.

Dette vinduet er tilgjengelig fra Brukerprofil og Medlemsliste.

Fra Brukerprofil: ved å gå på Medlemskap -> trykke på og deretter .

Fra Medlemsliste: hold musen over hvilket som helst kolonne og når feltet lyser rødt, kan dere trykke på feltet og vinduet vil komme fram. Funker på indikatorstatus, men ikke telefon eller alfakrøll ikonene.

AvtaleGiro for medlemskap

Herfra er det mulig å opprette AvtaleGiro-avtale selv om medlemskapet er betalt.

Les mer her om AvtaleGiro.

Handlinger

Her er handlingene for et medlem som har status Ubetalt og Betalt.

Profil: Gå inn til brukerprofil for medlemmet.
Meld ut: Melde ut medlemmet.
Vis fakturainformasjon: Viser en detaljert side om fakturaen medlemmet har.
Send faktura per epost: Sende en epost til medlemmet med faktura som vedlegg.
Faktura (PDF): Laste ned fakturaen til medlemmet som PDF.
Krediter faktura: Kreditere fakturaen, slik at reskontro er i null.
Endre organisasjon: Endre organisasjon til medlemmet. Dere kan lese gjennomgangen her.
Endre medlemskapstype/kontingent: Endre medlemskapstypen til medlemmet.
Endre forfallsdato: Endre forfallsdato for fakturaen til medlemskapet.
Last ned medlemskort: Om systemet har medlemskort tilgjengelig, kan det lastes ned om medlemskapet er betalt.