Hvordan: Legge til kampanjetype

Kampanjegrupper, også kalt kampanjetyper, danner grunnlaget for kampanjemodulen i HyperSys.

En kampanjegruppe er en serie av kampanjer. I motsetning til en enkelt kampanje har ikke kampanjegrupper start- og sluttdato, men har forskjellig informasjon som er felles for alle kampanjer i en gruppe. Det kan kun være én kampanje i året for hver av kampanjegruppene. (eks. én kampanje i kampanjegruppen Vinteraksjonen og én i kampanjegruppen Sommeraksjonen).

For å legge til en kampanje må man først opprette kampanjegruppen som skal brukes.

Opprette kampanjetype

1. Klikk på + -ikonet i boksen Kommende kampanjer
  2. Klikk på Legg til ny kampanjegruppe
  3. Fyll inn informasjon om kampanjegruppen i boksen som dukker opp
    1. Navn skal være navnet på kampanjeserien (uten årstall)
    2. KID-format skal være KID-formatet som brukes av alle kampanjene i gruppen. Ofte kan en organisasjon ha mange forskjellige KID-formater, for eksempel ett format for kontingent og ett for donasjon. Det anbefales at man velger et KID-format som inneholder fakturanummer og bruker-ID for å være sikker på at det er unikt for hver bruker.
    3. Bankkonto er kontonummeret som skal motta pengene.
    4. Betalingsplaner som er tilgjengelige for kampanjegruppe er alle betalingsplanene som skal være tilgjengelig hvis man ønsker å delta i kampanjen med AvtaleGiro. Det er mulig å velge flere betalingsplaner ved å holde Ctrl-tasteten inne mens man klikker på valgene.
    5. Vis på skjema for AvtaleGiro-inngåelse skal hukes av hvis man øsnker at kampanjer i denne gruppen skal vises på skjema for AvtaleGiro-inngåelse.
  4. Klikk på Lagre

Hvordan AvtaleGiro fungerer for kampanjer, og hvordan man legger til brukere i kampanje med AvtaleGiro, er beskrevet mer inngående i kunnskapsartikkelen om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro.

Legge til kampanje

Neste steg er å legge til en ny kampanje.

Les mer om hvordan legge til kampanje