Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro

Denne artikkelen forklarer hvordan man legger til medlem/aktør i en kampanje med AvtaleGiro. Les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje uten AvtaleGiro her.

Å legge til medlemmer gjennom kampanjeverving er beskrevet i en egen kunnskapsartikkel. Les mer om hvordan bruke skjema for kampanjeverving her.

1. Søk opp personen som skal legges til i kampanjen og gå inn på profilen til personen
  2. På høyresiden er det en boks som heter Donasjoner og kampanjer. Klikk på Legg til i kampanje i denne boksen.

3. Fyll inn informasjon i boksen som kommer opp
    1. Kampanje er kampanjen personen skal delta i. Man kan velge blant pågående kampanjer.
    2. Betalingsplan er hvilken betalingsplan som skal gjelde for medlemmet i kampanjen. Det vil gjennomføres automatisk AvtaleGiro-trekk mot medlemmets konto så lenge AvtaleGiro-avtalen og betalingsplanen er aktiv.
    3. Klikk på Send inn
  4. Last profilen til medlemmet på nytt. AvtaleGiro-avtalen er nå klar til signering, og informasjon om avtalen vil dukke opp i boksen Donasjoner og kampanjer.

MERK: En AvtaleGiro-avtale må signeres før HyperSys kan gjennomføre trekk fra giverens konto. Les mer om AvtaleGiro i HyperSys her.