Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro

Denne artikkelen forklarer hvordan man legger til medlem/aktør i en kampanje med AvtaleGiro. Les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje uten AvtaleGiro her.

Å legge til medlemmer gjennom kampanjeverving er beskrevet i en egen kunnskapsartikkel. Les mer om hvordan bruke skjema for kampanjeverving her.

1. Søk opp personen som skal legges til i kampanjen og gå inn på profilen til personen.
  2. På høyresiden er det en boks som heter Donasjoner og kampanjer. Klikk på Legg til i kampanje i denne boksen.
  3. Fyll inn informasjon i dialogboksen som dukker opp:
    • I Kampanjefeltet skal du velge kampanjen som medlemmet skal delta i, du kan kun velge blant pågående kampanjer.
    • I betalingsplan skal du velge hvilken plan medlemmet skal tilknyttes, så lenge AvtaleGiro-avtalen er aktiv og betalingsplanen er aktiv vil det blir gjennomført automatisk avtalegiro-trekk i henhold til betalingsplanen.
    • Klikk på send inn
  4. Last profilsiden til medlemmet på nytt, så vil du se at AvtaleGiro-avtalen er klar til signering og informasjon om avtalen vil være synlig på medlemmets profilside under fanen donasjoner og kampanjer.

MERK: En AvtaleGiro-avtale må signeres før HyperSys kan gjennomføre trekk fra giverens konto. Les mer om AvtaleGiro i HyperSys her.