Hvordan: Legge til kampanje

Det er kun mulig å legge til deltakere i en pågående kampanje. Hvis man ønsker å legge til medlemmer samme dag som kampanjen opprettes må man velge en startdato som er dagens dato eller tidligere.

Opprette kampanje

1. Klikk på +-ikonet i boksen Kommende kampanjer
  2. Klikk på kampanjegruppen du ønsker å opprette kampanje for
  3. Fyll inn informasjon om kampanjen i boksen som dukker opp
    • Navn fylles automatisk ut med navnet på kampanjegruppen, og årstallet i startdatoen for kampanjen
    • Gruppe fylles automatisk inn med kampanjegruppen som ble valgt fra nedtrekksmenyen
    • Start er startdatoen til kampanjen. Kampanjen løper fra og med denne datoen
    • Slutt er sluttdatoen til kampanjen. Kampanjen løper til og med denne datoen
  4. Klikk Lagre

Legge til deltakere i kampanje

Når en kampanje er opprettet og pågående vil man få mulighet til å legge til deltakere i kampanjen. Det kan gjøres på forskjellige måter.

Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje

Medlemmer og andre aktører kan legges til i en kampanje fra flere steder i systemet.

Les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje

Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro

Personer som skal donere til en kampanje kan også gjøre det ved AvtaleGiro, og bruke en plan for fast betaling som er knyttet til kampanjen.

Les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro

Hvordan: Bruke skjema for kampanjeverving

En giver kan også bli med i en kampanje ved å fylle ut et skjema på egenhånd. Skjemaet tar seg av å legge til brukeren i HyperSys (hvis personen ikke har en bruker i systemet fra før), legge personen til i en kampanje og opprette AvtaleGiro-avtale for personen.

Les mer om hvordan bruke skjema for kampanjeverving