Hvordan: Legge til medlem/aktør i kampanje

Denne artikkelen forklarer hvordan man legger til medlem/aktør i en kampanje uten AvtaleGiro. Les mer om hvordan legge til medlem/aktør i kampanje med AvtaleGiro her.

Å legge til medlemmer gjennom kampanjeverving er beskrevet i en egen kunnskapsartikkel. Les mer om hvordan bruke skjema for kampanjeverving her.

Medlemmer og aktører uten medlemskap kan legges til i kampanje uten bruk av AvtaleGiro fra forskjellige lister i systemet.

Fra aktørliste

Ettersom aktører ikke nødvendigvis har medlemskap er aktørlisten kun tilgjengelig i hovedorganisasjonen. Man må sette hovedorganisasjonen som aktiv organisasjon før man får tilgang til aktørlisten. Aktørlisten krever superbrukertilgang.

1. Filtrer ut de brukerne som skal legges til i kampanjen
  2. Marker brukerne
  3. Klikk på Legg til i

«Legg til i»-knappen i aktørlisten
  • Velg kampanjen medlemmene skal legges til i
  • Klikk Invitér x aktør(er) til kampanje
  • Fra medlemsliste

1. Filtrer ut de brukerne som skal legges til i kampanjen
    2. Marker brukerne
    3. Klikk på Legg til i
    4. Velg kampanjen medlemmene skal legges til i
    5. Klikk Invitér x aktør(er) til kampanje