Skip to content Skip to footer

Vår organisasjon

Organisasjonsprofil

Dette er profilen til selve organisasjonen. Her har du mulighet til å se organer tilknyttet organisasjonen, informasjon om organisasjonen og kontaktinformasjon.

Les mer om organisasjonsprofil her.

Underorganisasjoner

Ved å klikke på dette menyvalget, får du opp en liste over alle underorganisasjoner som er tilknyttet hovedorganisasjonen. I listen vises navn, telefonnummer og e-post adresse til organisasjonen. Ved å trykke på navnet til en organisasjon, blir du ført videre til organisasjonsprofilen deres.

Les mer om underorganisasjoner her.

Verv

Ved å klikke på dette menyvalget, får du opp en liste over alle personer som har verv i organisasjonen. Dette inkluderer alle eventuelle underorganisasjoner.
For eksempel vil et lokallag kun få opp en liste over egne verv, mens regionslag vil få opp sine egne i tillegg til alle lokallag som er under seg.

I listen får du altså en oversikt med navn på personen, hvilket verv personen har, i hvilken organisasjon, samt status på dette vervet. Ved å trykke på et navn i listen vil du bli ført videre til profilen til den brukeren.

Les mer om verv her.

Konfigurasjon

Ved å klikke på dette menyvalget, har du mulighet til å se eller endre:

  • Hvilke organisasjonstyper som finnes.
  • Hvilke organtyper som er tilknyttet de forskjellige organisasjonstypene.
  • Hvilke roller/verv som er tilknyttet de forskjellige organene eller organisasjonstypene.

Les mer om konfigurasjon her.

Aktører

Ved å klikke på dette menyvalget vil du få en liste over alle aktører, både organisasjoner, brukere og ikke-personlige aktører

Les mer om ikke-personlig aktør her.

Dialog

Ved å klikke på dette menyvalget kommer du til SMS-dialogsenter, som samler alle inngående tekstmeldinger og eventuelle svar som er gitt.

Les mer om SMS-dialog her.

Vedtekter

Ved å klikke på dette menyvalget kommer du til en oversikt over vedtekter som er lastet opp, med mulighet til å laste ned vedtekter, eller laste opp vedtekter. Hvis du ønsker å laste opp vedtekter trykker du på , du vil da få opp en boks hvor du kan laste opp vedtektene.

Publikasjoner

Ved å klikke på dette menyvalget kommer du til publikasjonssiden, hvor du kan administrere publikasjoner.

Les mer om publikasjoner her.

Brukerstøtte

Ved å klikke på dette menyvalget, kommer du til en oversikt over saker som er sendt inn til brukerstøtte, og det er mulig å opprette en ny sak fra denne siden.

Les mer om brukerstøtte her.

Det er ikkje lagt inn nokre innspel endå

Legg til innspel

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *