Hvordan: Skrive ut etiketter på Acrobat Reader DC på Win 10

Det er lagt inn noen standardmaler for etiketter i HyperSys, og husk å velge rett mal ved nedlasting.
Dersom etikettene som dere eier er ikke listet opp, kan dere kontakte brukerstøtte for veiledning.

Dette er veiledning for utskrift av etiketter med mal Herma 4455 på Adobe Acrobat Reader DC på Windows 10.
Framgangsmåten blir lik om dere bruker en annen mal for etiketter.

1. Gjør utvalg i medlemslista

2. Last ned etiketter

Velg “Last ned” blant tilgjengelige funksjoner, og deretter “Etiketter”. Et nytt vindu vil dukke opp, hvor du kan velge hvilken mal å bruke.

etterfulgt av

3. PDF-fil lages

HyperSys vil bruke litt tid på å lage de faktiske etikettene. Når dette er gjort, sendes det en e-post til den personen som har bedt om filen. E-posten inneholder en lenke til PDF-fil som ligger i HyperSys.

4. Åpne fil i PDF-leser

Vi har her valgt å bruke programmet Acrobat Reader DC. Det finnes mange andre programmer som kan brukes, og valgene som gjøres vil sannsynligvis variere litt fra program til program. Merk – det kan være stor forskjell på å skrive ut fra nettleser og det å laste ned fila til lokal maskin for så å åpne fila i PDF-programmet. Vi anbefaler alltid å laste ned fila først.

Velg Open/åpne, og bla gjennom harddisken din til du finner PDF-fila.

5. Skriv ut

Øverst til venstre i programmet er det et ikon for en skriver. Trykk på ikonet for å starte utskrift. Det er også mulig å skrive ut ved å trykke CTRL+P, eller på MacOS ⌘+P.

Velg “Actual size”. Uten dette valget, vil ikke etikettene treffe med arket du har.

Ved bruk av andre størrelser, kan adressatene bli utprintet feil i forhold til etikettene dere valgte å laste ned.