Sosiale medier

Å legge til direkte lenker til kontoer for ulike sosiale medie plattformer kan gjøres både for på person profilsiden og på organisasjon profilsiden. Som vist på bildene nedenfor klikker du ganske enkelt på den blå teksten “Ingen lenker til sosiale media”.

Når du klikker på denne teksten kommer du til neste vindu, hvor du blir bedt om å velge hvilken sosiale medier plattform du vil legge til lenke til.

For de ulike plattformene vil du få anbefalinger om hvilke info i nettadressen du skal ta med. På de to bildene nedenfor viser vi hvordan det ser ut dersom en ønsker å legge til en Twitter-konto eller en Facebook-konto.

Etter å ha klikket på “Legg til”-knappen lukker vinduet seg og koblingen er lagret på organisasjonsprofil-siden eller personprofil-siden.

Tilgang til informasjon via API

Informasjon fra sosiale media-koblinger kan også hentes ut fra Organisajsons-informasjon-kall til HyperSys’ API (programmeringsgrensesnitt). Dette er særlig nyttig om dere skal presentere informasjon om lokallag sine sosiale medier.