Viktige varsler

I Hypersys kan man nå få opp varsel dersom det er viktig informasjon som kan påvirke deg som bruker av systemet. Eksempler på varsler er informasjon om systemvedlikehold, dersom versjonen er under beta eller dersom systemet er nede. I meldingen vil du få informasjon om når hendelsen starter og ender.

For øyeblikket vil Unicornis ta ibruk funksjonen til å sende ut varsler til brukerne av systemet.

Når du får opp varsele får muligheten til å krysse det ut, eller trykke på slumre. Dersom du slumrer varselet vil det dukke opp igjen 24 timer senere.