Endringslogg i januar 2019

Dette skjedde i januar

I desember har vi jobbet med utvikling av flere funksjoner knyttet til fornying og innmeldingsskjemaet. I tillegg til mindre feilrettinger. En full liste over endringer finner dere nedenfor.

Brukerstøtte

I januar har vi besvart 977 saker på e-post. Gjennomsnittlig tid for førsterespons var 2 timer og 44 minutter, innenfor vårt mål om å svare innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å lukke en sak var 25 timer.

Så langt i 2019 har vi besvart 977 henvendelser på e-post.

E-post

• Lagt til mulighet å sette «svar til» til avsender-e-post

Familie

• Rettet feil på opprettelse av familiemedlem i familieprofilen

Fornying

• Rettet visningsfeil på side to i fornyingsliste

Medlemskap

• Rettet feil ved opprettelse av betalt medlemskap via profilen
  • Rettet feil ved opprettelse av medlemskap med startdato for feil kontingent via profilen
  • Rettet feil for startdato på medlemskap som settes utelukkende fra betalingsdato

Publikasjon

• Rettet feil hvor erstatning av publikasjon krediterer feil publikasjon

Innmeldingsskjema

• Lagt til mulighet å endre CSS på iframe innmeldingsskjema
  • Forbedret skjemaet for å fylle kravene i WCAG 2.0

Utmeldinger

Verv

• Lagt til standardfilter for status=aktiv i Vervliste

Liste

• Lagt til ny listemotor i organisasjonslista på lik måte som ny medlemsliste
  • Lagt til mulighet å sende e-post til sist definert styret