Opprett arrangement

Før du kan opprette et arrangement, må du opprette en arrangementtype via konfigurasjonen.

For å opprette et arrangement, kan du gå til dashboardet via menyvalget “Arrangementer” -> “Arrangementer“. Når du er kommet dit må du trykke på pluss ikonet (+) og velge hvilken type arrangement du vil opprette. Da vil du bli ført videre til en side hvor du fyller ut informasjon om arrangementet.
Feltene du skal fylle ut er:

• Name/Short name: Navnet på arrangementet
  • Start/End time: Tidspunktet arrangementet starter og slutter på
  • Description: Beskrivelse av arrangementet
  • Website: Nettside til arrangementet
    • Dette feltet er ikke påkrevd
  • Arrangør: Hvem som skal stå som arrangør på arrangementet
    • Valg mellom organisasjonen eller et spesifikt organ
  • Lokasjon: Detaljer om hvor arrangementet skal foregå
  • Innsjekking: Velge om å sjekke inn ankommende

Trykk på “Lagre” for å gå videre til oppsett av roller.

Hvilke roller som er tilgjengelige er avhengig av hvordan du har definert roller under menyvalget arrangementtypen på konfigurasjonssiden. For hver rolle får ser du:

1. Rolletype: Hvilken rolletype det gjelder
    • Klikk på informasjons-ikonet for å se mer informasjon om rolletypen
  2. Maks antall påmeldinger: Hvor mange av denne rollen som skal få lov å melde seg på arrangementet
    • Velg mellom et gitt antall eller ubegrenset
    • Velger du 0 vil ikke rolletypen være tilgjengelig for påmelding
    • Du kan invitere flere enn hva du setter som maks, men deltakere kan ikke melde seg på når det ikke er flere plasser igjen, selv om de har fått invitasjon
  3. Invitasjonsinnstillinger: Hvem er rollen tilgjengelig for, og automatisk eller manuell godkjenning av påmelding
    • “Åpen for alle” gjør arrangementet tilgjengelig utenfor HyperSys, altså uten innlogging
  4. Billettpris: Hva arrangementet skal koste for den type rolle.

Når du har satt opp alle rollene, trykker du “Lagre” for å gå videre til påmeldingsvalg. Påmeldingsvalgene som er listet, er de samme som ble definert for arrangementtypen på konfigurasjonssiden. Du må aktivt velge å ta dem i bruk ved å huke de av.
Klikk på pluss ikonet (+) for å legge til ekstra påmeldingsvalg som kun vil være tilgjengelig for dette arrangementet.
Etter du har laget et nytt valg må du huske å huke det av i listen for å ta det i bruk.

Når du har trykket “Lagre” er alt klart og du kan begynne å invitere personer til arrangementet.