Ny listeverktøy

Verktøyet finnes i:

Håndtering av listene

Kolonner og filter

Trykk på for å endre på kolonnene som skal inkluderes på listen.

Kolonner er delt i kategorier som er unik per liste. I de kategoriene vil dere finne aktuelle kolonner som dere kan inkludere.

F. eks.: I personinformasjon kategori kan dere inkludere navn, alder, adresse o.l.
I medlemskap kan dere inkludere startdato, medlemskapstype, fornybar o.l.

Når kolonnen avhukes, kan dere legge til filter.
Kolonner som er tekst-, dato-, verdi- eller tallbaserte har egne filtre som kan inkluderes.

Filteret blir lagt til etter å ha trykket på .
vil ferdigstille listen med de valgene dere gjorde på kolonner og filtre.

Listen vil da ha Aktiv filter. Filteret kan fjernes fra listen, eller fra kolonner og filtre-boksen ved å trykke på x.

Lagring og deling

Knappen er alternative handlinger i listen. Her kan du dele og lagre tabell for egen bruk til senere gang.

Gi navn og du kan velge om tabell skal deles med andre.

Med lagrer du tabellen og får lenke.
Tabellen er lagret og er tilgjengelig for bruk igjen til den personen som har laget tabellen.

Lenken er bare tilgjengelig til personen som har tilgang til samme listen. Om dere deler tabellen med noen andre som er ikke i samme lokallag og/eller har ikke like rettigheter, vil de ikke kunne se tabellen.
Merk at dere deler tabellen som har kolonner og filtre i den lagrede søk, og ikke selve innholdet. Innholdet kan alltid variere.

Søk

Søkefunksjon i listen søker alle felt i alle kolonner som er vist.

Valg

Listen dere håndterer har egne handlinger som kan brukes. Som last ned, send epost, endre o.l.
For at handling kan brukes, må data velges. Trykk på for å markere feltet som dere ønsker å bruke.

på toppkolonne vil markere alle felter som er med i listen. Dersom dere har filtrert noen ut, er de ikke med på utvalget.