Endringer i juni 2018

Dette skjedde i juni

I juni lanserte vi en oversiktsside for e-postoppsett, her kan dere sjekke om SPF og DKIM er satt opp riktig. Dette er tekniske løsninger som vil bidra til at flere e-poster sendt via HyperSys kommer frem til innboksen til medlemmer, og ikke havner i spamfilteret. Både SPF og DKIM settes opp hos deres e-postleverandør, men vi kan hjelpe dere ved behov. I tillegg til dette jobbet vi i juni med feilrettinger og forbedringer, blant annet for ny medlemsliste.

Brukerstøtte

I juni besvarte vi 270 saker på e-post. Gjennomsnittlig førsterespons var 3 timer og 34 minutter. Gjennomsnittlig tid for å avslutte en sak var 3 timer og 3 minutter.

Hittil i år har vi besvart 3432 henvendelser på e-post.

Administrasjon/System

Medlemsliste

• Lagt til kolonne Full postadresse

Publikasjon

• Fikset feil hvor nye reskontrolinjer blir opprettet for abonnement ved utmelding av medlemskap.

Utmelding

• Fikset feil på håndtering av betalinger når én angrer utmelding

Verv