Endringslogg i desember 2018

Dette skjedde i desember

I november har vi jobbet med utvikling av flere funksjoner knyttet til økonomi og Brønnøysundprosjektet, som ble rullet ut 12. desember. I tillegg til mindre feilrettinger på blant annet i vervliste. En full liste over endringer finner dere nedenfor.

Brukerstøtte

I desember har vi besvart 443 saker på e-post. Gjennomsnittlig tid for førsterespons var 3 timer og 2 minutter, tett på vårt mål om å svare innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å lukke en sak var 12 timer.

I 2018 har vi besvart 4760 henvendelser på e-post.

Brønnøysundregister

• Diverse feilrettinger i forhold til BRREG-modulen

Publikasjon

• Lagt til mulighet å laste ned adresselister med XLS-format

Roller/Verv

• Lagt inn ny visning på roller og tilgangsnivå

Vervliste

• Lagt til betalingsstatus i vervlisten
  • Lagt til ny listemotor i vervlisten på lik måte som ny medlemsliste

Vipps

• Lagt til ny metode å bruke Vipps