Endringer i april 2018

Dette skjedde i april 2018

I april har fokuset vært brukerstøtte, feilrettinger og arbeid med ny medlemsliste. Av endringer som har blitt gjort er det særlig verdt å merke seg at det nå er laget en liste over superbrukere for å gi en god oversikt over hvem som har denne tilgangen i systemet. I tillegg har det kommet en ny global innstilling under Kontingent og oppsett som lar organisasjonen velge at utmeldte alltid skal markeres som ikke kontaktbare.

Brukerstøtte

I april besvarte vi 416 saker på e-post. Gjennomsnittlig førsterespons var 1 timer og 32 minutter, som er godt innenfor vårt mål om svar innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å avslutte en sak var 3 timer og 55 minutter, dette er en markant nedgang fra mars hvor tilsvarende tall var 14 timer og 40 minutter.

Hittil i år har vi besvart 2765 henvendelser på e-post.

Faktura

• Lagt til funksjon for å gjenåpne fakturaer til paraplyorganisasjoner

Personalia

• Fikset feil for endring av verifisert fødselsnummer

Publikasjon

• Fikset feil hvor abonnementer kom ble ført i uvist reskontro

Økonomi

• Fikset feil for trekkdato i betalingsplan
  • Fikset feil hvor reskontrohåndtering fra Reskontro-oversikt ga ingen respons