Endringer i oktober 2018

Dette skjedde i oktober

Arrangement

• Fikset feil i API for påmelding til arrangement.
  • Fikset feil i påmelding til arrangement.

Etikett

• Lagt til etikettgenerering i nye medlemslisten.
  • Lagt til mulighet å velge om bare fakturaeier skal være med i etikettgenerering.

Familie/Faktura

• Fikset feil hvor fakturasum førte til feil beløp ved familiemoderasjon.
  • Fikset feil på medlemmer i familiegruppe som hadde egen faktura og hadde ikke mulighet å oppdatere faktura.
  • Fikset feil på håndtering til opprettelse av enkelte medlemmer til familie kunne ikke samle faktura.
  • Lagt til +47 som standard landskode når én legger til familiemedlem på innmeldingsskjema.
  • Lagt til visning av e-postadresse og mobilnummer av alle gruppeeiere.
  • Lagt til mulighet å endre fakturamottaker uten å oppløse familien.

Liste

Medlemskap

Publikasjon

• Lagt til gruppering på antall av eksemplarer av en publikasjon.
  • Fikset feil som kunne oppstå ved opprettelse av faktura til publikasjon.

System/Administrasjon

• Lagt til øreavrunding på fakturaer mellom Unicornis og organisasjoner.
  • Fikset feil knyttet til sammenslåing av brukere.
  • Fikset feil etter endring av funksjon for brukerinnstillinger.
  • Fikset feil på filopplasting i filarkivet.

Verv

• Lagt til filter med betalingsstatus i vervlisten.