Endringer i desember 2017

Dette skjedde i desember 2017

I desember jobbet vi mye med å forberede overgang til et nytt år, og laget verktøy for fornying. Det har kommet nye forenklede rapporter som vil gjøre det lettere for lokallag å holde medlemslisten oppdatert og det er nå mulig å anonymisere enkeltpersoner fra brukerprofilen. I tillegg til dette jobbet vi med feilretting og forbedringer. Blant annet er tekstredigeringsverktøyet oppdatert, opplasting av betalingsdata støtter nå XLSX-filer, det er gjort flere feilrettinger knyttet til håndtering av betalingsdata, og det er lagt til en ny etikettmal.

Brukerstøtte

I desember besvarte vi 515 supportspørsmål på e-post. Gjennomsnittlig førsterespons var 2 timer og 10 minutter, en oppgang på 12 % fra november, men innenfor vårt mål om svartid under tre timer i gjennomsnitt. Gjennomsnittlig tid for avslutning av en sak var 5 timer og 39 minutter. I 2017 besvarte vi totalt 6 921 supportspørsmål på e-post.

Medlemsliste

• Lagt til ny etikettmal, støtter nå Lyreco 1.007.359
  • Oppdatert tekstredigeringsverktøyet

Støtteordning

• Fikset feil på tilgangskontroll for støtteordning
  • Fikset feil på visning av støtteordning
  • Lagt til utbetalingsdato på støtteordning

Betalingsdata

• Betalingsdata støtter nå XLSX-filer
  • Rettet feil på vedlagt lenke i e-posten for betalingsdata
  • Rettet feil hvor betalingene ikke ble håndtert riktig
  • Rettet feil på beskrivelse på innbetaling
  • Rettet feil på status av reskontro ved ubalansert betaling i betalingsdata.

OCR

• Fikset en feil hvor enkelte betalinger “forsvant” ved OCR opplasting.