Endringer i mai 2018

Dette skjedde i mai 2018

I mai ble ny medlemsliste lansert, som sørget for en vesentlig forbedring i hvor lang tid det tar å laste listen, og bedre funksjonalitet for valg av kolonner og filtrering. I tillegg til ny medlemsliste ble det i mai rullet ut feilrettinger, som er nærmere beskrevet i listen over endringer.

Brukerstøtte

I mai besvarte vi 397 saker på e-post. Gjennomsnittlig førsterespons var 1 timer og 57 minutter, som er innenfor vårt mål om svar innen tre timer. Gjennomsnittlig tid for å avslutte en sak var 4 timer og 59 minutter.

Hittil i år har vi besvart 3162 henvendelser på e-post.

Faktura

• Fikset feil hvor det i noen spesielle særtilfeller har vært tilfelle av at noen utmeldte mottok faktura. Dersom din organisasjon ikke kjenner til denne feilrettingen, vil den ikke ha innvirkning på dere.

Innlogging

Medlemskapskategori

Medlemskapsopplasting

• Fikset feil på kolonne for adresselinje 2 hvor formatering var bare tall.

Medlemsliste

• Lansert ny medlemsliste
  • Lagt til standardvalgte kolonner på nye medlemsliste (systeminnstilling)
  • Fikset feil på visning av adresser på nye medlemsliste
  • Fikset feil på sortering av toårs-medlemskap støttegivende medlemmer på nye medlemsliste
  • Fikset feil hvor utmeldte medlemmer var med i utvalg for status aktiv

Personalia

• Fikset feil hvor i noen tilfelle ble ikke e-postadresse markert som gyldig når e-post ble oppdatert via SMS og hvor gammel e-postadresse var markert som ugyldig
  • Fikset feil hvor verifisering av fødselsnummer ble ikke endret etter å ha endret fødselsdato

Verv

• Fikset feil hvor det i noen tilfeller ikke har gitt nok tilgang til profil, dersom profilen man forsøker å gå inn på er en bruker som har medlemskap i to ulike lokallag, og personen som forsøker å gå inn på profilen ikke har lik tilgang i de to lokallagene. verv med tilgang